Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Μάρτιος 2009
Προγραμματιστής: London Studios
Εκδότης: SCEE

Συνοπτική παρουσίαση

Το SingStar Queen έρχεται στα PS3 και PS2.

Το φλεγματικό βρετανικό ροκ έρχεται στο SingStar, φέρνοντας μαζί του μια πλειάδα επιτυχιών για να απολαύσετε.

Χειροκροτείστε και χτυπήστε δυνατά τα πόδια σας γιατί το SingStar Queen έρχεται στα PLAYSTATION 3 και PlayStation 2 εντός του 2009, ενώ όλα τα τραγούδια τους θα είναι διαθέσιμα προς download από το SingStore, κάτι που θα αποτελέσει εξαιρετικά νέα για όσους έχουν ήδη κατεβάσει τα πακέτα Ultimate Queen SongPacks.

Πλήρης λίστα τραγουδιών για PLAYSTATION 3 και PlayStation 2

Another One Bites The Dust
Bicycle Race
Bohemian Rhapsody
Crazy Little Thing Called Love
Don't Stop Me Now
Fat Bottomed Girls
Hammer To Fall
I Want It All
One Vision
Play The Game
Somebody To Love
These Are The Days Of Our Lives
Tie Your Mother Down
Under Pressure
We Are The Champions
We Will Rock You
Who Wants To Live Forever
You're My Best Friend

Αποκλειστικά τραγούδια για το PLAYSTATION 3:

A Kind of Magic
I Want to Break Free
Killer Queen
Radio Ga Ga
The Show Must Go On

Μην χάσετε την φετινή κυκλοφορία του SingStar Queen κι ετοιμαστείτε να μοιραστείτε τις μεγαλειώδεις παραστάσεις σας με την κοινότητα του SingStar στα My SingStar Online και